Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23269 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Ivan Mihajlovic / Unsplash

Авіакомпанія Ryanair має намір продовжувати літати в Україну, доки загроза нового російського вторгнення не стане реальністю і Євросоюз офіційно не заявить про небезпеку польотів. Про це заявив на пресконференції гендиректор Ryanair Майкл О’Лірі, повідомляє Reuters.

«Це наш обов’язок — підтримувати український народ, доки не почнеться війна та не полетять ракети», — запевнив він.

Цього літа Ryanair планує здійснювати по 230 авіарейсів щотижня з трьох українських аеропортів. О’Лірі зазначив, що компанія щодня стежить за ситуацією й за потреби коригуватиме ці плани, однак Україна є потенційно дуже великим ринком, якщо не буде «радянського вторгнення».

Раніше кілька авіакомпаній призупинили рейси до України.

Днями президент Росії Володимир Путін анонсував відведення частини військ від українського кордону, однак в уряді України це заперечують. США стверджують, що на кордон, навпаки, прибули додаткові сім тисяч російських військових.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button