Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Європейська асоціація футболу УЄФА може переглянути рішення щодо проведення фіналу Ліги Чемпіонів у Санкт-Петербурзі в Росії у травні 2022 року через ескалацію кризи між Росією та Україною, про це пише The Guardian.

Фінал найпрестижіншого клубного змагання Європи має відбутися в другому за величиною місті Росії 28 травня, але УЄФА опинилася під великим тиском, щоб перенести локацію фіналу турніру після того, як президент Росії Володимир Путін оголосив про рішення ввести війська на Донбас.

Поточна позиція УЄФА полягає в тому, що матч пройде в Санкт-Петербурзі, але зрозуміло, що ситуація нестабільна, і чиновники розглядають плани на випадок непередбачених обставин.

Читайте також: Пішохідний центр, нічні співи, захмарні ціни. Чим запам’ятався київський фінал Ліги чемпіонів?  

«УЄФА постійно і уважно стежить за ситуацією», – йдеться в заяві асоціації. «Наразі змінювати місце проведення не планується».

«Газпром», російська газова компанія, є спонсором європейського футболу та має давні комерційні угоди з УЄФА, розповідають британські журналісти. Минулого літа вона оголосила про розширення своєї спонсорської угоди з УЄФА, щоб включити чемпіонат Європи, а також Лігу чемпіонів і Лігу Європи. Він також володіє правами на назву стадіону у Санкт-Петербурзі, на якому має відбутися фінал, «Газпром Арена».

У вівторок, 22 лютого, президент України Володимир Зеленський закликав до негайного закриття проекту газопроводу «Північний потік-2» у відповідь на окупацію Росією частини української території на Донбасі та визнання так званих «Л/ДНР». Цей газопровід належить належить Газпрому.

Нагадаємо, що у 2018 році фінал Ліги Чемпіонів відбувся в Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button