Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 90 днів. За цей час ми опублікували 24689 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/backandalive

22 лютого, за одну добу, «Повернись живим» — один із найбільших українських фондів допомоги військовим — отримав від благодійників 20,5 мільйона гривень. Це більше, ніж за весь 2021 рік.

«Рівень фінансової підтримки, який фонд отримав за останні кілька тижнів, — чергове свідчення того, що Україна та українці готові боротися з Росією у всіх можливих формах та проявах. Наразі фонд має сотні заявок від військових, які ми оперативно обробляємо, щоб посилювати армійців, і вигравати державі час там, де вона не встигає», — коментує директор «Повернись живим» Тарас Чмут.

Також «Повернись живим» — у топ-3 платформи Patreon за загальною сумою допомоги.

Patreon — платформа, де автори можуть поширювати додатковий контент в обмін на донати від патронів (підписників, які щомісяця жертвують обрану ними суму).

Акаунт «Повернись живим» на Patreon налічує понад 7 тисяч патронів, які щомісяця жертвують понад 165 тисяч доларів. При цьому 6600 підписників додалися протягом цієї зими. Судячи зі співвідношення кількості патронів та загальної суми пожертв, підписники фонду — одні з найщедріших на платформі.

Протягом січня команда «Повернись живим» доправила армійцям майна на суму в понад 1,3 мільйона гривень. Половина цієї суми пішла на комп’ютери та іншу оргтехніку для Командування Сил територіальної оборони. Також кошти витрачають на тепловізори, саперні сумки, квадрокоптери та інше обладнання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button