Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: unsplash

Київ відсьогодні запроваджує комендантську годину з 22:00 до сьомої ранку. За словами мера Віталія Кличка, це – вимушений крок, необхідний задля безпеки мешканців столиці.

Комунальний громадський транспорт під час коменданської години працювати також не буде. При цьому станції метро будуть доступні як укриття в цілодобовому режимі.

«Прохання до всіх киян вчасно повертатися додому. За крайньої потреби пересування містом під час комендантської години, зокрема, працівникам змін підприємств критичної інфраструктури, обов’язково потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу», – повідомив Кличко.

Мер Києва в ефірі каналу «Україна 24» сказав, що у Києві ситуація контрольована, але є ймовірність появи терористичних груп.

«Є ймовірність терористичних груп. Зараз контролюються вулиці, комендантська година, прохання до всіх, якщо ви виходите на вулицю, мати документи, що засвідчують особу, але якщо вам нема чого шукати, у мене прохання, в цей момент якнайменше виходити на вулицю, залишайтеся, будь ласка, вдома», – сказав Кличко.

На даний момент виїзд та в’їзд до столиці не обмежений. На ключових в’їздах до Києва дороги будуть перекриті бетонними плитами та конструкціями, які не дозволять проїхати важкою технікою, такою як танки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button