Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23620 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 

Увечері 2 березня російський снаряд влучив неподалік Південного вокзалу в Києві між готелем «Ібіс» і Південним вокзалом, повідомляє Укрзалізниця.

Будівля вокзалу встояла і зазнала незначних ушкоджень. Очевидці стверджують, що внаслідок вибуху на будівлі вокзалу вибило шибки. Інформацію про постраждалих наразі уточнюють. Вокзал продовжує свою роботу. Після початку війської агресії на вокзалі перебуває багато людей, оскільки саме звідти вирушають евакуаційні поїзди для охочих покинути столицю.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив про можливе пошкодження теплотраси внаслідок вибуху. Енергетики вже ліквідовують наслідки удару.

Нагадаємо, що за цю добу 30 ворожих літаків порушили повітряний простір України за добу. А за весь час війни випустили по країні близько 180 ракет.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button