Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Автор: Митрій Школьний

На сайті allstandwithukraine.com зібрано інструкції, як діяти під час війни — щодо опору, волонтерства, евакуації та поводження під час різних ситуацій, таких як обстріли та перетин блокпостів.

Цей ресурс розробила команда Projector Creative & Tech Institute.

На ньому можна знайти, зокрема, список перевірених новинних ресурсів, боти та корисні контакти, інструкцію для іноземців англійською, як підтримувати Україну, таблиці з оновлюваною інформацією про стан черг на тому чи іншому пропускному пункті, посилання на сайт для пошуку прихистку в Європі тощо.

Також ж контакти теробони в різних районах Києва, інструкція, як відрізнити українську техніку від російських окупантів, а також інструкція, як збирати докази воєнних злочинів Росії.

Крім того, на сайті зібрали базу агітаційних постерів.

Авторка: Маша Фойя

Є ще подібний сайт ukraineisforever, про який ми писали раніше.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button