Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: novaposhta.ua

Компанія «Нова пошта» запустила чат-бот в Телеграмі для пошуку працюючих відділень і уточнення графіку їх роботи. На сьогодні вже відкрито 1500 відділень по всій Україні.

У компанії зазначають, що у відділеннях посилки можна відправити по Україні та закордон, отримати, а також зняти готівку, оплатити мобільний та отримати грошові перекази з-за кордону.

Крім того, «Нова пошта» запускає видачу безкоштовних гуманітарних наборів для жителів Миколаєва з 13 березня. Мешканці міста зможуть безкоштовно отримати продуктові набори у відділенні №3 Нової пошти за адресою вулиця Космонавтів, 83А.

Будуть видаватися продукти тривалого зберігання – крупи, вода/сік, чай, кава тощо, а також засоби гігієни, одяг та інше необхідне. Щоб отримати продуктові набори потрібно прийти у відділення з сумкою або пакетом. Видача починається з дев’ятої години ранку для всіх бажаючих.

Відділення працюватиме виключно на видачу допомоги.

Ми писали, що «Нова пошта» відчинили свої відділення у безпечних регіонах.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button