Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: nikvesti.com

У центрі Миколаєва вирішили зрізати усі білборди та прибрати МАФи. Про це заявив голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. Конструкції підуть на потреби армії – з них планують виготовляти протитанкових «їжаків».

За його словами, зараз у місті не вистачає швелера – металопрокату поперечного перерізу у вигляді літери «П».

«У нас не вистачає швелера, ми їх зараз всі демонтуємо і пустимо на “їжаки”. Це некрасиво в місті – борди скрізь, вони не потрібні, заср*но все. Зараз якраз час використовувати», – сказав чиновник.

Кім закликав власників забрати весь товар із МАФів. Якщо ж вони цього зробити не встигнуть, продукцію вивезуть або на склади, або передадуть на потреби армії.

Демонтажем білбордів та кіосків займуться комунальники Миколаєва. Глава області зазначив, що все буде оформлено офіційно.

Крім того, місцева влада розпочала боротьбу з мародерами та охочими нагріти руки на війні. Зокрема, у місті стежитимуть за роботою військових та правоохоронних органів, окрему увагу буде приділено запобіганню мародерству.

«Налагоджуються постачання продовольства, працює бізнес. Надаються кредити для аграрного сектору, для посівної під державні гарантії. Також маємо ресурс для оплати всього необхідного для критичної інфраструктури», – заявив Кім.

Російські війська штурмують Миколаїв із перших днів війни в Україні. Спроби швидко взяти місто та область закінчилися провалом. Окупанти регулярно, особливо на околицях, бомбардують з неба.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button