Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23525 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: t.me/UkrzalInfo

«Укрзалізниця» з 21 березня запускає човникові рейси Дарниця – Святошин, які з’єднають правий і лівий береги Києва. Про це повідомляє пресслужба перевізника.

Поїзди будуть слугувати трансфером до Центрального залізничного вокзалу, поки червона лінія метро працює з обмеженнями, а автосполучення між берегами ускладнене.

Поїзди зі станцій Дарниця та Святошин вирушатимуть щопівгодини починаючи з 07:30. Останні рейси о 18:30. Вони робитимуть зупинки на станціях Лівий Берег, Видубичі, Київ-Деміївський, Протасів Яр, Київ-Пасажирський (зупинкова платформа Північна), Караваєві Дачі, Київ-Волинський, Борщагівка-Технічна, Борщагівка.

Поїзд базово складатиметься з шести вагонів. Але їхня кількість варіюватиметься залежно від попиту пасажирів.

Вартість проїзду – 15 гривень. Квитки можна придбати у роз’їзного касира на борту або в офіційному чат-боті «Укрзалізниці».

Наразі метрополітен працює у режимі перевезень та як укриття. Рух по червоній лінії організовано від станції «Шулявська» до станції «Університет», по синій лінії – від «Героїв Дніпра» до «Теремків» (без зупинки на станціях «Майдан Незалежності» та «Площа Льва Толстого»), по зеленій – від «Сирця» до «Видубичів» (без зупинки на станціях «Золоті ворота», «Палац спорту», «Кловська»). Також працює ділянка «Славутич» – «Червоний хутір».

Орієнтовний інтервал руху 40 хвилин. Метро для перевезень працює з 08:00 до 19:00. Водночас підземні станції метро цілодобово працюють як укриття.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button