Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з відкритих джерел

Російська авіація скинула бомби на автомобільний міст через Десну, який сполучав Чернігів із Києвом. Про це повідомив очільник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус. Цим мостом рухалися евакуаційні рейси та завозилася гуманітарна допомога.

«Знищили автомобільний міст до міста Чернігова. Це не заважає нам поставляти гуманітарну допомогу до Чернігова. Ми забезпечуватимемо місто продуктами і всім необхідним», – повідомив він.

Після війни він пообіцяв збудувати новий міст – «набагато кращий, ніж той що був».

Фото: facebook/GeneralStaff.ua

Чернігів із перших днів війни перебуває у складній ситуації. Через пошкодження об’єктів критичної інфраструктури та активні бойові дії в Чернігові відсутнє електро-, тепло- та водопостачання, газопостачання здійснюється частково.

Останні кілька днів кількість обстрілів міста збільшилася, повідомляють в мерії. Російська армія свідомо обстрілює житлові мікрорайони. Ці обстріли відбуваються абсолютно хаотично і націлені на залякування людей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button