Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: КМДА

У Києві та Київській області запроваджується посилена комендантська година, яка триватиме півтори доби: з 20:00 26 березня до 07:00 28 березня. Виходити можна тільки, щоб дійти до найближчого укриття. Громадський транспорт, магазини, аптеки, заправки не працюватимуть, повідомляє КМДА.

Пізніше у КМДА скасували посилену комендантську годину: «Комендантська година в Києві та області, завтра вдень запроваджуватися не буде. І час комендантської години залишиться в звичайному режимі – з 20:00 до 7:00. Вдень у неділю, 27 березня, столицею та в області пересуватися дозволено».

Сьогодні ж у Києві працює інфраструктура, магазини, аптеки, банки, заправки, автосервіси, зоомагазини, сім мініярмарків, громадський транспорт, є автомобільне сполучення на Північному і Дарницькому мостах. З 28 березня відновлюють роботу Центри надання адміністративних послуг.

Ніч проти 26 березня у Києві пройшла спокійно. Вранці через обстріли в передмісті частково зникла електрика на масивах Біличі, Борщагівка, Виноградар та Вітряні гори.

Окупанти намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території Києва, повідомляє обласна військова адміністрація.

В області за минулу добу зафіксовано понад 30 обстрілів житлових масивів і соціальної інфраструктури. Найбільші руйнування — у Бучанському районі (Ірпінь, Буча, Макарів, Бородянка, Дмитрів), Броварському районі (Великодимерська громада тимчасово окупована) і Вишгородському районі (Димер, Іванків).

Клавдієво-Тарасове, Северинівка, Березівка, Миколаївка — на межі гуманітарної катастрофи.

В Іванківській, Димерської і Поліської громадах — гуманітарна катастрофа.

У селі Корячки Фастівського району внаслідок обстрілів загорілася нафтобаза.

Ворог зайшов у Славутич, намагається розігнати масові мирні протести.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button