Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook/bikenow

Сервіс прокату велосипедів Bikenow відновив роботу в Києві з першого квітня, повідомляє компанія. Кількість транспорту буде значно меншою, ніж зазвичай – їх будуть поступово збільшувати від 100 одиниць.

В період військового стану заборонене використання транспорту в комендантську годину, закривати поїздку поза зоною паркування, зона паркування тимчасова (буде розширюватись поступово). Старт самокатів переноситься на невизначений термін.

У компанії просять перевіряти транспорт та повідомляти про незрозумілі предмети.

Скрін Andrii Dashko

Bolt відновить прокат електросамокатів у Києві, пише AIN.UA. Зраз компанія проводить переговори з військовою адміністрацією міста для безпечного відновлення роботи сервісу.

Ride Kiwi через війну не може повернутися на український ринок цього року, проте хоче повернутися після перемоги, заявив співвласник сервісу Олексій Кушка.

30 березня київська влада закликала приватних підприємців відновити прокат електросамокатів та велосипедів. Вони наголосили, що самокати та велосипеди можуть стати альтернативою для переміщення на коротких відстанях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button