Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ілюстративне фото: unsplash

Серед людей, які мали роботу до війни, продовжують працювати 58%. Кількість працюючих українців збільшилась у порівнянні з березнем, йдеться в опитуванні соціологічної групи «Рейтинг» від шостого квітня.

Станом на квітень, серед тих, хто мав роботу до війни, продовжують працювати 58%, у березні таких було 46%.

29% працюють у звичайному режимі, 26% – частково або віддалено, три відсотки – почали працювати на новій роботі. На час війни 41% українців втратили роботу, у березні таких було 53%.

Найбільше працевлаштованих у західних областях, тоді як лише третина мешканців сходу мають роботу, а інші дві третини – втратили роботу.

Змінити місце проживання довелося 20% дорослого населення. Більше тих, хто був змушений виїхати з місця проживання, у східних регіонах – 46%. Більше поїхало молоді – 31%, старшим найважче залишити свою домівку – 13%. Третина з тих, хто залишив домівку, планують повертатися вже найближчим часом, чверть планує почекати. Близько 40% висловлюють готовність повернутися, але після завершення війни.

Опитування проводилося серед населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донецької і Луганської областей. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 1,2 тисячі респондентів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button