Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23614 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Marjan Blan / Unsplash

На полицях магазинів Auchan Україна з’явився прямий імпорт із Польщі, Румунії, Угорщини та Чехії, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на пресслужбу ритейлера.

У перші тижні війни компанія терміново підписала контракти з країнами присутності Auchan для імпорту товарів, які наразі неможливо закупити в Україні. З Польщі постачають товари швидкого приготування, крупи, макарони, вівсяні пластівці, гігієнічні засоби, з Румунії — рис, товари для тварин, з Угорщини — дріжджі, з Чехії — паштети та м’ясні консерви.

Якщо з’явиться потреба у м’ясних та рибних консервах, велику партію очікують найближчим часом з інших країн Європи.

Імпортні товари позначають відповідними табличками. Товари будуть без спеціального маркування, що дозволено постановою Кабміну про постачання за воєнного стану.

Мережа Auchan зазнала критики через відмову йти з російського ринку. П’ятого квітня український філіал заявив, що вдалося переконати головний офіс принаймні припинити інвестиції та постачання імпортних товарів у супермаркети у Росії.

Брендами Auchan, Decathlon і Leroy Merlin, які відмовлялися йти з російського ринку, володіє родина Мюйє, одна з найбагатших сімей Франції.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button