Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Львові на перетині вулиць Стрийської та Наукової облаштували першу частину громадського простору, повідомив головний архітектор міста Антон Коломєйцев. Озеро облаштовує забудовник Asgard investment company в рамках проєкту бізнес-курорту на озері Duck’s Lake.

Облаштовано першу частину якісного громадського простору. Ведуться роботи на протилежному березі. Те, що цей проект рухається, додає оптимізму в цей непростий час. Врешті, матимемо в місті нове зразкове середовище для відпочинку навколо водного об‘єкту», – повідомив архітектор.

На сайті забудовника описується: локація поєднує в собі масштабну інфраструктуру з офісів, комерційних площ та апартаментів, що інтегрується з природним середовищем та громадським простором. Очікується, що проєкт стане магнітом для львів’ян та туристів. На території бізнес-курорту мають бути ресторани, амфітеатр, готелі та ТРЦ, йдеться з дозвільної документації на будівництво.

Як пишуть «Наші гроші. Львів», забудовник Олександр Берба орендує чимало землі поблизу згаданої в ухвалі ділянки. Майже вся територія довкола озера на вулиці Стрийській перебуває в оренді його компаній, а це понад 3,5 га.

Всі фото: Anton Kolomyeytsev

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button