Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: engin akyurt / Unsplash

Роздрібні мережі автозаправних станцій підвищили ціни на пальне після рішення уряду підняти граничні надбавки, повідомляє enkorr з посиланням на моніторинг консалтингової групи «А-95».

На WOG і ОККО бензин А-95 подорожчав на 1,95 гривні за літр — до 36,05 гривень. Дизельне пальне подорожчало на дві гривні — до 40,66 гривні за літр.

Так само ціни зросли на АЗС компанії «Укрнафта». Бензин А-92 подорожчав до 35,05 гривні за літр, А-95 — до 36,05 гривні за літр, дизель — до 40,66 гривні. При цьому більша частина мережі групи «Приват» («Авіас», ANP) підвищила ціни на пальне ще з 27 квітня.

Також відкоригували ціни такі мережі, як AMIC, Shell, «БРСМ-Нафта», UPG, KLO, «Автотранс» тощо.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button