Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото зі сторінки facebook.com/moz.ukr

Служба безпеки України встановила особи майже 900 російських окупантів, які чинили злочини проти мирного населення в Київській області, повідомляє пресслужба СБУ.

Перевіряються дані щодо причетності ще понад 2,5 тисяч російських військових, чиї підрозділи базувалися на території Київської області. Також СБУ викрила близько 100 колаборантів, які допомагали ворогу на Київщині. 

Слідчі та оперативники опитали майже 7 тисяч свідків воєнних злочинів. 

Генпрокурорка Ірина Венедиктова повідомила про першого підозрюваного у вбивствах у Бучі.

Встановлено, що командир підрозділу Управління федеральної служби військ нацгвардії РФ Ульяновської області Сергій Колоцей 18 березня вбив чотирьох беззбройних чоловіків у Бучі (на фото). 29 березня він катував ще одного цивільного: чоловіка били, стріляли біля вуха, імітуючи страту, а також змушували нюхати мертве тіло.

Колоцея впізнали на записі відеокамери в білоруському поштовому відділенні, коли він надсилав в Ульяновськ капот автомобільного багажника. 

Наразі відомо про 1202 загиблих на Київщині, чиї особи встановлено. Не упізнаними лишається близько 280 громадян. Знайдено вісім масових поховань, з яких дістали тіла 148 людей, за даними поліції області.

Тих, хто має інформацію про злочини в Київській області, просять телефонувати на окрему гарячу лінію або писати WhatsApp і Telegram: 38 096 928 93 89

Раніше СБУ повідомляла, що затримала російських агентів, які планували збити пасажирський літак.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button