Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: unsplash

4 травня ввечері у майже всіх областях України оголошено повітряну тривогу. Вибухи пролунали в центрі Дніпра, Черкаській області, Запоріжжі та на Київщині.

Мер Дніпра Борис Філатов підтвердив, що обстріл ворог здійснив по центру міста. Голова Укрзалізниці Олександр Камишін уточнив, що влучили в залізничну інфраструктуру. Серед залізничників постраждалих немає.

«Російські війська продовжують прицільно обстрілювати залізничну інфраструктуру. Черговий ракетний обстріл залізничної інфраструктури в Дніпрі. Серед залізничників постраждалих немає. Ступінь пошкоджень оцінимо після закінчення повітряної тривоги», – прокоментував Камишін.

У Черкасах спрацювала протиповітряна оборона, повідомив голова ОВА Ігор Табурець.

Також ЗМІ пишуть, що в Києві спрацювало ППО. Офіційного підтвердження немає. Жителі Броварів повідомляють про вибух у місті. Мер Броварів Ігор Сапожко підтвердив ракетний удар у селі Требухів.

Оновлення 21:40. Мер Миколаєва Олександр Сенкевич повідомив про вибухи у місті. Також в Одесі пролунав вибух, пише Суспільне.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button