Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/Probigpidkashtanamy

Цьогорічний Пробіг під каштанами відбудеться 29 травня з новими правилами: в цей день стартувати можна з будь-якого безпечного куточка України та світу та подолати символічні п’ять кілометрів.

Маршрут можна пробігти або пройти, на власний вибір. Також учасникам пропонують знаходити на своєму маршруті листок чи цвіт каштана, або ж намалювати його.

Зібрані кошти організатори збираються спрямувати Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, а також об’єднання українців для взаємопідтримки. Медики Центру проводили операції під звуки вибухів в Києві.

«Зізнаюсь, оргкомітет мав сумніви щодо доречності проведення заходу цього року навіть зважаючи на благодійну мету Пробігу. Але коли нам почали надходити повідомлення від учасників попередніх років зі змістом “Ми чекаємо на Пробіг і готові бігти у будь-якому місці заради діток” — всі сумніви відпали», — зазначає організаторка пробігу Ірина Кузнєцова.

Щоб долучитися до пробігу, слід зареєструватися на сайті до 29 травня та зробити благодійний внесок 250 гривень. Долучитися можуть й іноземці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button