Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Латвійський сквер. Фото: Wikimedia 

До Дня Києва волонтерська спільнота «Печерські котики» організує культурний ярмарок «Печерська круча». Подія відбудеться в неділю, 29 травня, з 11:00 до 18:00 у Латвійському сквері – ріг вулиці Михайла Омеляновича-Павленка і Бутишева провулка.

У програмі ярмарку — лекції від урбаністів та мистецтвознавців, фотосушка, виставка київських артефактів від знавців старовини, жива музика, продаж смаколиків та сувенірів. Діти зможуть взяти участь у квестах та майстер-класах від київських музеїв.

На освітній програмі від благодійного фонду «Солом’янські котики» навчать правильно користуватися турнікетом, розкажуть про якісні тактичні аптечки, сумки для саперів та розмінування.

На ярмарку будуть представлені київські урбан-ініціативи Зберегти Квіти України, Садиба Барбана, Мапа Реновації та Екопарк Осокорки. Вони на тематичних стендах розкажуть про власну діяльність.

Частину зібраних під час «Печерської кручі» коштів витратять на відновлення будинку Андрія-Фердинанда Краусса, що на Микільському провулку, 7. Фасад будинку нещодавно очистили волонтери організації. Іншу частину передадуть на потреби військових.

Детальніше про програму можна дізнатись за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button