Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/vdngkyiv

На центральній площі ВДНГ незабаром почне працюватиме ярмарок. Вже почали монтувати навіси, повідомив гендиректор київського Експоцентру Євген Мушкін.

Попередньо проєкт має назву «Ярмарок вихідного дня на ВДНГ», однак організатори не виключають, що ярмарок працюватиме кожного дня.

«Таким чином плануємо підтримати і відвідувачів, яким буде зручно купити те, що потрібно, і підприємців, і постраждалу економіку Експоцентру, і будуть додаткові податки в бюджет країни», — пояснює Мушкін.

Ярмарок прорекламував Олексій Арестович, який тримає в руці картоплю з сосисками і прапором Бельгії, але при цьому згадує Німеччину. Гендиректор ВДНГ запевняє, що це тому, що сосиски — баварські.

Зараз на ВДНГ працює прокат велосипедів і квадроциклів, спортивний урбан-парк, футбольні та тенісні поля за урбан-парком, пейнтбол біля павільйону №21, парк гойдалок, мотузковий парк SkyPark, зона дитячих розваг біля павільйонів №5 і №10. 12 червня відновлюють екскурсії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button