Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: depositphotos.com

Від Ірпеня до станції метро «Академмістечко» в Києві планують збудувати тролейбусний маршрут. Про це заявив заступник міністра фінансів України Олександр Кава під час телемарафону.

Зараз профільне міністерство розробляє проєкт будівництва тролейбусної лінії.

«Це, по суті, зробить Ірпінь і Бучу ще ближчими до Києва. Їздити на роботу, на навчання, чи отримувати адміністративні послуги, чи на відпочинок в столицю з західного передмістя буде значно зручніше», – наголосив Кава.

За його словами, об’єкти, які відновлюватимуть після значних руйнувань, робитимуть більш сучасними, вони відповідатимуть європейським стандартам. Наприклад, залізничні колії, залізничні вокзали, що відновлюються, вже будуть значно кращими, зручнішими, інклюзивнішими, ніж були раніше.

Київська обласна державна адміністрація планувала запустити тролейбус між Києвом і Ірпенем в 2012 році. Тоді й будували нову автомобільну дорогу, яка з’єднує міста. Проєкт не реалізували через брак коштів. Зараз між містами курсують приватні перевізники та електричка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button