Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ЛМР

У Львові випробовують перший тролейбус з автономним ходом. Він може стати на маршрут уже на початку липня, повідомляє міська рада. 

«Оскільки його доукомплектували додатковою батареєю, він став важчим на 750 кг та втратив три сидіння для пасажирів. Проте зможе проїхати автономним ходом 20 км, а для “відновлення сил” потребуватиме лише 3-годинної підзарядки», — зазначають у ЛМР.

Тестовий тролейбус з автономним ходом, що можуть заряджатися під час руху, мав виготовити концерн «Електрон» перед проведенням тендеру на закупівлю сотні таких тролейбусів, повідомляє Tvoemisto.tv.

Львівелектротранс планує взяти 32 мільйонів євро кредиту в Міжнародної фінансової корпорації та Фонду Чистих Технологій на закупівлю 100 тролейбусів з автономним рухом, 50 електробусів і на розширення контактної мережі.

Тролейбуси Львів мав би отримати до червня 2023 року. Вони курсуватимуть у віддалених районах міста, де немає контактної мережі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button