Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Київський зоопарк. Фото: пресслужба КМДА

Київський зоопарк передасть частину професійних кормів, які отримав як гуманітарну допомогу, іншим українським звіринцям, повідомляє пресслужба КМДА.

17 тонн сухих кормів для різних видів тварин передали берлінські зоопарки Tierpark Berlin та Zoo Berlin та Loro Parque на Тенерифе.

Фото: пресслужба КМДА

Найбільше потребує допомоги Миколаївський зоопарк, незабаром туди відвезуть чотири тонни кормів.

Ще дві тонни спрямують до Одеського зоопарку, 800 кілограмів — до Рівненького, та 400 кілограмів — до Черкаського. Також по 800 кілограмів отримають «Лімпопо» на Львівщині, Одеський Біопарк і Парк XII Місяців на Київщині, що пережив російську окупацію.

Київський зоопарк. Фото: пресслужба КМДА

Київський зоопарк зараз працює у режимі парку: відвідувачам доступні для огляду вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button