Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Пониження бордюрів на вулиці Олени Пчілки. Фото: facebook.com/DVisti

У Дарницькому районі відновили запущений торік проєкт «Перший інклюзивний район Києва», який передбачає пониження бордюрів на тротуарах, повідомляє пресслужба Київради. 

Фото: facebook.com/kyiv.city.council

Наприкінці минулого року місцева громада запропонувала створити перелік місць, які слід зробити безбар’єрними. Російське вторгнення завадило повтоцінно почати цей проєкт, однак дещо таки вдалося вже зробити. Зокрема, бортові камені тротуарів і пішохідних доріжок понизили в таких місцях: 

  • шість локацій на перетині Дніпровської набережної та Княжого Затону;
  • чотири на вулиці Олени Пчілки, 4, 6;
  • дві на Харківському шосе, 210.
Фото: facebook.com/kyiv.city.council

Нагадаємо, нещодавно наземні пішохідні переходи облаштували на Арсенальній площі та біля станції метро «Політехнічний інститут».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button