Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Усі фото: Євген Самученко / CP PUBLISHING

Німецьке видавництво teNeues спільно з українським CP PUBLISHING випустить книгу про природу та географічні особливості України, повідомляє Elle.

У виданні The Beauty of Ukraine / Landscape Photography використано світлини українських пейзажів, зроблені тревел-фотографом Євгеном Самученком. 

«Для багатьох читачок і читачів наша книга стане відкриттям, переосмисленням того, як мало ми знаємо про велику кількість унікальних місць в Україні та їхню історію. На жаль, багато прекрасних місць, які читач побачить у виданні, зазнали значних пошкоджень під час бойових дій: Херсонська, Одеська, Миколаївська області й нині перебувають під ударом. Навіть природа постраждала в цій безглуздій, жорстокій війні», — коментує авторка книги Люсія Бондар.

У книзі шість розділів, створених з метою якнайкраще продемонструвати красу української природи. Наприклад, розділ «Унікальні місця» презентує солоні рожеві озера, каньйони, національні парки. У розділі «Патерни природи» — симетрія, гармонія та поєднання кольорів у природі.

Планують надрукувати як англійське й німецьке видання, так і українською мовою.

CP PUBLISHING почало працювати над публікацією ще до початку повномасштабної агресії з боку Росії. З ескалацією війни вихід книги у світ став можливий лише завдяки підтримці з боку німецького видавництва.

«Уперше книга про сучасну Україну публікується у міжнародному видавництві такого рівня. Безумовно, це велика перемога для українських видавців та авторів, можливість показати нашу країну модерновою, зацікавити весь світ у придбанні високоякісних книжок про Україну дійсно широкою аудиторією», — додає Бондар.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button