Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Віталій Кличко пообіцяв залишити Протасів Яр зеленою зоною в пам’ять про Романа Ратушного. Про це міський голова заявив 18 червня під час прощання з загиблим, повідомляє Громадське.

Ратушний очолював рух проти забудови Протасового Яру в Солом’янському районі Києва.

«Він був достатньо активним у відстоюванні інтересів зелених зон. Протасів Яр був його проєктом. Можу сказати, що в пам’ять про Романа ми зробимо все, щоб відстояти, щоб Протасів Яр залишився зеленою зоною відпочинку киян. Це буде добра пам’ять про нього», — сказав Кличко.

Мер зазначив, що муніципалітет також підтримує ідею перейменування однієї з вулиць міста на честь Ратушного. Йдеться про вулицю Волгоградську поряд із Яром. Проголосувати за нову назву можна до 19 червня у застосунку «Київ Цифровий» — загалом там запропоновано на вибір 33 назви цієї вулиці.

Зараз на Майдані Незалежності триває прощання з Романом Ратушним, який загинув у бою під Ізюмом у віці 24 років. О 14:00 його ховатимуть на Байковому кладовищі.

Фото: КМДА

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button