Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23510 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Rakicevic Nenad / Pexels

23 червня депутати Київради проголосували за рішення про заборону продажу й запуску феєрверків і заборону руху автомобілів і мотоциклів з глушниками-«прямострумами» без шумопоглиначів, повідомляє пресслужба органу.

«Кілька років тому було вже рішення про заборону феєрверків, але бачимо, що не всі поводяться адекватно. В Україні війна, тривають артобстріли наших міст, а деякі громадяни влаштовують салюти! Або ганяють вулицями на авто, як на реактивному літаку», — прокоментував міський голова Віталій Кличко.

Заборона феєрверків триватиме під час воєнного стану та ще 30 днів після його припинення. Щодо рішення про гучні транспортні засоби, то термін його дії обмежується власне воєнним станом.

Тиждень тому військова адміністрація видала доручення заборонити в Києві піротехніку, гучний спів та гучну музику.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button