Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Скриншот із відео, фото зі сторінки facebook.com/LvivCroissants

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що пожартував про знесення кафе «Львівські круасани», де 30 квітня купувала капучино та круасани кіноакторка Анджеліна Джолі.

Нещодавно мер сказав, що МАФ, у якому розташоване кафе, побудували незаконно, тож його планують демонтувати.

Зараз Садовий уточнює: це було сказано в ефірі гумористичного шоу.

«На цьому ефірі я мав необережність пожартувати, що ми знесемо МАФ, в якому працює кав’ярня, де побувала Анджеліна Джолі. Жарт зрозуміли не всі, тому хочу пояснити. Кав’ярню ми не закриваємо. Мети завдати шкоди успішному бізнесу ніхто не мав і не має. Особливо у час війни, коли економіка має працювати на повну», — запевняє мер.

Після візиту Джолі, як була в Україні з гуманітарною місією, продажі в мережі «Львівські круасани» зросли. У кав’ярнях з’явилося меню зі стравами, які замовила зірка. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button