Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: uz.gov.ua

Укрзалізниця протестувала пілотний проєкт встановлення Starlink у поїздах. Очікується, що у потягах супутниковий інтернет зʼявиться до кінця 2022 року, повідомив голова Держспецзвʼязку Юрій Щиголь в інтерв’ю Liga.Tech.

Після тестування українські фахівці зв’язалися із технічними спеціалістами Starlink . За словами Щиголя, вони здивувались такому застосуванню Starlink, адже за технічними характеристиками він не повинен працювати на таких швидкостях.

За останні чотири місяці Україна отримала від різних країн, компаній та організацій близько 12 тисяч терміналів. Супутники дозволили стабілізували телекомунікаційну інфраструктуру країни, яку атакують російські хакери.

У червні компанія Starlink Ukraine отримала в Україні ліцензію оператора. На період воєнного стану в Україні дозволили використовувати системи Starlink усім охочим.

Читайте також: Інтернетом Starlink офіційно дозволили користуватися всім українцям. Як це зробити?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button