Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23261 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

На вулиці Кирилівській комунальники відновили тролейбусну мережу, пошкоджену російським ракетним обстрілом, повідомляє КМДА. Напередодні містяни в соцмережах розкритикували міську владу, яка понад два тижні не виконувала обіцянку відремонтувати контактну мережу та поновити рух громадського транспорту.

У повідомленні йдеться, що фахівці служби енергетичного забезпечення Киівпастрансу замінили 2225 метрів контактного дроту. Відновили рух тролейбусів вулицею Кирилівською. Ідеться про маршрути №№ 6, 18, 25, 28, 33.

Далі планують відремонтувати тролейбусні контакти на площі Валерія Марченка, проспекті Перемоги та вулиці Юрія Іллєнка, які також були пошкоджені через військову агресію РФ.

21 червня Київпастранс пообіцяв за два тижні відновити зруйновану обстрілами контактну мережу тролейбусів і поновити низку маршрутів на вулиці Кирилівській, площі Валерія Марченка, проспекті Перемоги та вулиці Юрія Іллєнка. Зараз у Києві працює 31 тролейбусний маршрут.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button