Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook/nova.poshta.officia

Нова пошта планує створити власні філії у європейських країнах для роботи на їхньому внутрішньому ринку, на першому етапі йтиметься про сусідні країни. Про це в інтерв’ю LIGA.net заявила директорка компанії з управління репутацією Олена Плахова.

За її словами, у Польщі компанія планує розпочати роботу до кінця цього року. У разі успішного запуску відділення планують відкрити в Словаччині та Румунії.

На початку липня Нова пошта змінила тарифи на міжнародну доставку, зокрема й на сервіс доставки відправлень із міжнародних інтернет-магазинів NP Shopping. Так, термін дії акційної послуги «Речі з дому за кордон» подовжено із знижками від 30% до 75%. Наприклад, тариф на доставку особистих речей в рамках послуги в Польщу зменшився на 33%. Посилка до двох кілограмів вартуватиме 600 гривень замість 800.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button