Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: FlixBus

Автобусний лоукостер FlixBus запускає з 29 липня маршрут з України до Словаччини та Австрії, повідомляє ITC.

Лінія номер N3272 пролягає через такі міста: Львів – Стрий – Мукачево – Ужгород – Кошице – Пряшів – Попрад – Жиліна – Тренчин – Трнава – Братислава – Відень – Санкт-Пельтен.

Автобуси відправлятимуться чотири рази на тиждень. О 15:00 у понеділок, вівторок, п’ятницю і суботу рушає зі Львова, прибуваючи до Санкт-Пельтена о 8:20. О 20:20 у вівторок, середу, суботу та неділю від’їжджає з Санкт-Пельтена, прибуваючи у Львів о 15:40.

Час у дорозі становить 18,5 години — сюди закладено час на перетин кордону зі Словаччиною.

Відень є великим хабом FlixBus, звідки зручно їхати далі, наприклад, до Італії чи Хорватії.

Автобуси FlixBus обладнані кондиціонером, Wi-Fi та вбиральнею.

Маршрут Львів–Санкт-Пельтен обслуговуватиме партнер Paulbus. Бізнес-модель FlixBus побудована на тісній співпраці з місцевими автобусними перевізниками, де FlixBus відповідає за мережеве планування, технології, ціни, маркетинг, продажі, а автобусні партнери займаються безпосередньо перевезеннями та відповідають за роботу водіїв.

Така модель сприяє розвитку малого та середнього бізнесу у кожній з країн, де працює FlixBus, а також створює внески у місцеву економіку через податки та інфраструктурні витрати.

Наприкінці червня FlixBus запустив новий маршрут Київ–Вроцлав. Загалом компанія вже має 11 ліній з України до п’яти країн Європи: Польщі, Чехії, Угорщини, Словаччини та Австрії.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button