Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: instagram.com/bez_hvyl

Переселенці з Києва створили у Вінниці сухий басейн із кульками, який розташовується у підвальному приміщенні й тому безпечний під час повітряних тривог.

Єлизавета та Сергій Бойко вирішили створити укриття, в якому не почуваєшся тривожно. Орендували приміщення на вулиці Брацлавській та замовили проєкт інтер’єру професійному дизайнеру.

Фото: bez-hvyl.com.ua

У басейні є дві глибини — 50 і 100 сантиметрів. Його заповнили 30 тисячами кульок, які привезли з-під Тернополя. Для створення простору шукали українських виробників.

Таким чином киянам вдалося запустити бізнес під назвою «Без хвиль». Тут також можна влаштовувати кінопокази (є великий проєктор), грати в настільні ігри, пити каву.

Фото: bez-hvyl.com.ua

Якщо сеанс закінчився, а повітряна тривога триває, можна перечекати її в чіл-зоні. Діє обмеження на зріст дітей — від 115 сантиметрів. 

Відвідини басейну платні — від 70 гривень за пів години. У липні для переселенців кожного дня влаштовували безкоштовні години: загалом протягом місяця понад 200 переселенців змогли безкоштовно відвідати басейн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button