Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Український безпілотник SKIF

У Національному університеті «Львівська політехніка» з’явиться освітня програма «Безпілотні літальні апарати», яка вже цьогоріч прийме перших слухачів. Спеціалісти компанії Culver Aviation долучаться до підготовки студентів.

З нового навчального року в Інституті механічної інженерії та транспорту політехніки на кафедрі нафтогазової інженерії та зварювання стартує новий напрямок навчання – «Безпілотні літальні апарати» за спеціальністю «Авіаційна та ракетно-космічна техніка».

Компанія Culver Aviation ділитиметься зі студентами досвідом, запрошуватиме їх на стажування на виробництво і проводитиме спеціалізовані курси та тренінги. А також навчатиме студентів управляти дронами – вони зможуть опанувати додаткову професію та отримати сертифікат оператора БПЛА.

Етапи вступної кампанії

Подати документи на вступ можна до 23 серпня. Рейтинговий список вступників опублікують не пізніше 29 серпня – за державним замовленням та не раніше другого вересня – за кошти фізичних та юридичних осіб.

Оригінали документів прийматимуть до другого вересня (держзамовлення) та до восьмого вересня (контракт). Терміни зарахування вступників: за державним замовленням – п’яте вересня; за кошти фізичних та юридичних осіб – дев’яте вересня.

Вартість навчання за рік на контракті: 17 500 гривень.

Culver Aviation – компанія, яка надає сервіси аерофотозйомки та моніторингу земної поверхні з допомогою БПЛА власної розробки, є частиною холдингу TECHIIA. Флагман компанії – SKIF, безпілотник типу «літаюче крило». В компанії працює команда досвідчених пілотів та GIS-спеціалістів, а також R&D-центр розробки та впровадження інновацій у сферах БпЛА, картографії та точного землеробства.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button