Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Україні запустився маркетплейс допомоги жінкам, у якому об’єдналися понад 20 соціально важливих організацій. Новий постійний проєкт «Підмога» створило жіноче видання divoche.media

На сторінці маркетплейсу зібрані жіночі ініціативи — фонди, благодійні та громадські організації, а також телеграм-боти, які підтримують та надають допомогу українським жінкам. Можна обрати категорію фонду або громадську організацію — гуманітарна чи юридична допомога,  робота з питаннями насильства, здоров’я або освітні проєкти.

Ціль проєкту — полегшити жінкам пошук організацій та ініціатив, до яких можна звернутися по допомогу, та створити інструмент для громадських організацій.

На сторінці проєкту вже понад двадцять пропозицій, серед них є й досвідчені організації, й ті, що утворилися нещодавно у відповідь на нові виклики, які постали перед українським жіноцтвом після 24 лютого.

Зокрема, фонд «Сильні», який допомагає постраждалим від сексуального насильства, та громадська організація «Землячки», яка забезпечує жінок-військових гуманітарною допомогою.

Громадські організації, які хочуть потрапити до переліку, можуть заповнити анкету на сторінці «Підмоги» або написати на пошту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button