Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулицях Києва, Львова та Одеси можна помітити афіші концертів російських артистів Тіматі, Олега Газманова та гурту «ЛЮБЭ». Це акція квиткового оператора Сoncert.ua та креативної агенції R Agency на підтримку Збройних сил України.

На сайті оператора можна придбати квиток на подію «Великий концерт: кінець ворожої культури». Даний захід фактично не проводиться, натомість квиток надає право лише на отримання створеного організатором відеоролику, автором якого значиться Степан Бандера.

Мета такої акції — нагадати, що разом із поверненням до звичного життя не варто забувати про ЗСУ. Кошти з проданих квитків будуть направлені на потреби української армії.

«Упродовж перших місяців повномасштабної війни ми згуртувалися та допомагали армії, активно донативши в фонди. Але сьогодні люди трошки розслабилися, повернулись до звичайного життя з концертами та ресторанами. І це ок! Але не варто забувати, що саме ЗСУ дарують нам таку можливість і їх потрібно підтримувати», – йдеться в описі «концерту».

У травні агенція ISOBAR разом із фондом Сергія Притули та Concert.ua запрошували на «пекельний концерт» Йосипа Кобзона. З нього вдалося передати фонду 79 тисяч гривень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button