Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: George Cerny / Unsplash

Чехія, яка зараз головує в Євросоюзі, бажає очолити післявоєнну відбудову України, заявив міністр промисловості й торгівлі Йозеф Сікела.

Під час зустрічі чеських послів у Празі, як повідомляє Європейська правда, Сікела сказав, що українська сторона презентувала документ, який визначає потреби, пов’язані з оновленням критичної інфраструктури після російського вторгнення.

Міністерство промисловості Чехії заснувало «Бізнес-клуб Україна» як платформу для узгодження потреб України і пропозицій чеських компаній.

Сікела нарікає, що Чехія в минулому нічого не робила, щоб зменшити енергетичну залежність від Росії: нехтували диверсифікацією джерел і будівництвом інфраструктури. Однак зараз уряд вживає заходів для виправлення ситуації.

Нагадаємо, країни Євросоюзу підписали угоду про добровільне скорочення споживання природного газу цієї зими на 15%. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button