Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: t.me/reukrainesystem

Команда Balbek Bureau підписала меморандум про співпрацю з Бучанською міською радою, яка надала землю комунальної власності для будівництва пілоту RE:Ukraine Housing. Житло розраховане на 15 сімей.

Також бюро отримало під проект ділянку у Ворзелі, де за сто днів має побудувати зручне житло для внутрішніх переселенців. Містечко зведуть на землі по вулиці Кленовій, яка перебуває у комунальної власності.

За словами Слави Балбека, це буде територія для комфортного проживання навіть у зимовий період. Зводитиметься воно із дотриманням будівельних та екологічних норм. На території містечка планується розташувати два житлові блоки та двір для експериментальної роботи.

Фото: t.me/reukrainesystem

Блок комунального типу виконуватиме дві функції: робочу й житлову. На першому поверсі знаходитиметься коворкінг, де мешканці зможуть дистанційно працювати чи навчатися. На другому – кімнати для проживання.

Будівництво житла за проєктом balbek bureau оцінюють приблизно у 500 доларів за квадратний метр загальнобудівельних робіт, а також з зовнішнім і внутрішнім оздобленням та меблями.

Бюро отримало «зелене світло» від Офісу президента й наразі триває робота з конкретними забудовниками. Над проєктом тимчасового житла працює половина із 50 членів команди balbek bureau.

Дивіться також: balbek bureau показало інтер’єри секцій тимчасового житла для переселенців

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button