Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23644 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Українські війська прорвали першу лінію оборони росіян у Херсонській області. Про це повідомляє Оперативне угруповання «Каховка».

В оприлюдненому відео йдеться, що 109 полк «ДНР» відійшов зі своїх позицій на Херсонщині, а російські десантники, що були їх підтримкою, втекли з поля бою. Оперативне угруповання також оприлюднило відео, на якому російський військовий скаржиться на те, що Збройні сили прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині.

Також ЗСУ влучили у Бериславський машинобудівний завод, де війська РФ розташували свою техніку, боєприпаси та живу силу. Зараз там велика пожежа, повідомив голова Бериславської РВА Володимир Літвінов у коментарі «Суспільному».

Крім того, на Херсонщині окупанти залишились практично без великих мостів, які зруйнували ЗСУ. Лишились тільки пішохідні переходи.

Таким чином, російські загарбники виявились відрізаними від великих обсягів постачання озброєння та особового складу з території окупованого Криму.

ЗСУ розпочали наступальні дії на багатьох напрямках на півдні України, прокоментували «Громадському» у пресцентрі командування «Південь».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button