Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ніл Гейман. Фото: facebook.com/neilgaiman

29-й Львівський BookForum, який відбудеться з 6 по 9 жовтня, візьмуть участь зіркові автори й авторки, такі як Ніл Гейман, Джонатан Літтель, авторка «Розповіді служниці» Маргарет Етвуд, Ювал Ной Харарі та Нобелівський лауреат Абдулразак Гурна.

«Навіть у темні дні війни фестиваль продовжує сміливий акт опору та дозволяє таким письменникам, як я, солідаризуватися з письменниками та читачами України», — коментує свою участь Ніл Гейман, автор творів «Американські боги», «Добрі передвісники» та «Пісочний чоловік».

Організатори львівського Форуму запевняють, що дискусії не будуть «теплою ванною» й модератори ставитимуть незручні запитання, зокрема, Харарі, який погодився на цензурування своїх книжок у Росії, та Літтелю, автору роману «Благоволительки».

«Основне завдання BookForum 2022 — на міжнародному рівні порушити питання покарання російських пропагандистів нарівні з військовими злочинцями та сприяти організації міжнародного трибуналу для замовників і виконавців найбільшої війни в Європі з часів Другої світової», — заявляє пресслужба Форуму.

Цьогоріч одним із партнерів книжкового форуму є британський літературний Hay Festival, який безкоштовно транслюватиме 15 дискусій онлайн. Трансляції супроводжуватимуть англійські та українські субтитри, згодом додаватимуть іспанську мову. У зв’язку із заходами безпеки цьогорічний захід пройде в гібридному форматі: офлайн дискусії з онлайн-трансляціями.

Докладно з програмою фестивалю можна ознайомитися за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button