Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: eu.delfastbikes.com

Українська компанія Delfast презентувала нову модель електробайка. Транспорт може проїхати на одному заряді 160 кілометрів, йдеться на сайті виробника.

Електробайк може набрати швидкість до 45 кілометрів на годину. Для повного заряду знадобиться чотири години. Байк має двигун 750 Вт та важить 30 кілограмів.

Транспорт має знімну батарею від Samsung та не потребує ключа. Розблоковується та заводиться за допомогою мобільного застосунку та пароля. Завдяки спеціальному застосунку також можна відстежити місцезнаходження байка, знерухомити транспорт, заблокувати та розблокувати Bluetooth, налаштувати сигналізацію.

Наразі Delfast California знаходиться на стадії передзапуску. Стартова ціна байка для попередніх замовлень — 1999 доларів.

«Ми побудували новий байк у рекордно короткі терміни: усього за шість місяців. Розробили його буквально за час війни, робили одночасно і в Україні, і в Каліфорнії: у Чернівцях ми виготовили раму, у Дніпрі – створили електроніку, у Києві – розробили програмне забезпечення, а в Лос-Анджелесі – зібрали байк цілком», – написав співзасновник Delfast Данило Тонкопій.

Електробайк можна придбати в білому, чорному, червоному, жовтому та синьому кольорах.

Компанія спершу починала працювати в Україні як служба доставки й відразу вирішила орієнтуватися на екологічний транспорт, але зіткнулася з тим, що звичайний електровелосипед може їхати на одному заряді не більш як 30-40 кілометрів. Тому вирішили створити власний електробайк. Зрештою розробили модель, яка здатна проїхати понад 500 кілометрів на одному заряді, що є рекордною відстанню для цього виду транспорту.

У 2017 році вони провели кампанію зі збору коштів на Kickstarter і запустили виробництво у Китаї. Продажі також спершу орієнтувалися на закордонних клієнтів, оскільки байк коштує чотири-п’ять тисяч доларів.

Читайте також: «Електробайки made in Ukraine – це наша задача, ціль і мрія». Інтерв’ю з засновниками компанії Delfast

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button