Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Yauheni Neviarouski / Unsplash

Гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський підписав наказ про визнання території московського Кремля власністю компанії та відкриття там відділення з індексом 10300.

«Якщо сьогодні день прикольних наказів, то я теж свій підписав», — так він відреагував на підписання Путіним «договорів» про входження до РФ окупованих територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей.

30 вересня Кремль офіційно оголосив про анексію захоплених українських територій. У церемонії підписання відповідного папірця взяли участь голови окупаційних органів кожної з областей — колабораціоністи Володимир Сальдо (Херсонщина), Євген Балицький (Запорізька область), ватажки «ЛДНР» Денис Пушилін і Леонід Пасічник.

Путін проголосив промову, яку західні оглядачі назвали «жахливою», «безумною» й такою, що більше личить «розгніваному таксисту». У виступі йшлося про те, що зміна кордонів внаслідок розвалу СРСР розчленувала російський народ; «англосакси» влаштували вибухи на Північному потоці; європейці змушені менше їсти та рідше митися; в Європі учням початкових класів нав’язують збочення і пропонують робити операції зі зміни статі; європейські цінності набувають «рис відвертого сатанізму»; Захід «несамовито бреше, як Геббельс».

За кілька годин після завершення цієї промови президент Володимир Зеленський оголосив, що Україна подала заявку на вступ до НАТО.

Фото з офіційного сайту Кремля

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button