Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: ДСНС

У Житомирі, Харкові, Дніпрі, Миколаєві, Кривому Розі, Броварах зранку, 18 жовтня, лунають вибухи. Станом на 08:24 по всій Україні оголошена повітряна тривога.

Мер Броварів о 09:06 повідомив про вибухи в місті, працює ППО.

Кирило Тимошенко, заступник голови ОП, написав 08:46 про вибухи в Житомирі. За його словами, у місті зафіксовано два прильоти в об‘єкт енергозабезпечення. Працює ДСНС. Житомирський міський голова Сергій Сухомлин повідомив, що у місті немає світла та води.

08:27 мер Харкова Ігор Терехов повідомив про серію ракетних ударів. За інформацією голови ХОВА Олега Синєгубова, по Харкову з Бєлгорода РФ запустили вісім ракет: «Інформація уточнюється, профільні служби проводять обстеження, зокрема в Новобаварському, Основ’янському та Слобідському районах».

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко о 08:56 повідомив, що росіяни обстріляли енергетичну інфраструктуру. Без електрики залишилися окремі райони міста. Знеструмлена одна з насосних станцій водоканалу, на лівому березі Дніпра перебої з водою.

За словами голови Запорізької ОВА Олександра Старуха, російські військові атакували місто з допомогою дрона-камікадзе Shahed-136, внаслідок чого виникла пожежа на об’єкті інфраструктури. Ракета влучила в складські приміщення в одному з районів Запоріжжя. Поранених немає.

Керівник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул о 06:45 повідомив про вибухи в північній частині міста.

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім підтвердив, що вночі місто обстріляли ракетами с-300. Є влучання у двоповерховий будинок. Під завалами знайдено тіло чоловіка.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button