Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: exeloo

У Львові на трьох вулицях встановлять модульні вбиральні, вартістю майже п’ять мільйонів гривень. Про це пише «Твоє місто». За даними Prozorro, комунальне підприємство «Львівводоканал» з третьої спроби провело торги та обрало фірму-переможця.

Автоматизовані модульні туалети місто планує встановити на проспекті Свободи, у парку Івана Франка і на вулиці Степана Бандери. Рішення про встановлення перших двох виконавчий комітет погодив, незабаром розглядатиме рішення щодо встановлення модульного туалету на площі Степана Бандери.

Як повідомив ZAXID.NET директор департаменту ЖКГ Львівської міськради Олександр Одинець, зараз у центрі Львова не працює жодна громадська вбиральня.

Тендер оголосили 28 вересня. Найкращу ціну запропонував перший учасник – підприємство «СБІ Груп» з Дніпра з пропозицією 4 927 883 гривень. Частково роботу з облаштування модульних вбиралень виконуватиме субпідрядник – виробничо-комерційне підприємство «Укрпромзабезпечення».

Фото: ЛМР

У закупівлі вказано, що модульна вбиральня матиме одну кабінку для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями та батьків з немовлятами, дві кабінки звичайного типу та кабіни для обслуговування. Фасад має бути зроблений з гартованого скла.

Модульна вбиральня матиме систему оплати за допомогою банківських карт. Побудувати туалет планують до кінця 2022 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button