Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook/backandalive

Від початку повномасштабного вторгнення Росії, 24 лютого, фонду «Повернись живим» перерахували понад 5 мільярдів гривень. Це – 245 гривень щосекунди, 145 гривень – на кожного громадянина України, повідомили в БФ.

За цей час фонд купив 14 837 радіостанцій для 150 батальйонів, 3736 засобів тепловізійної оптики, що закрили потреби 100 підрозділів, 3311 квадрокоптерів, 141 безпілотний авіаційний комплекс. Кожен п’ятий БПЛА на фронті – від «Повернись живим».

Також фонд придбав 514 автівок і 11 броньовиків, шість тренажерів для операторів ПЗРК «Ігла», на яких навчили вже 2000 бійців, 1989 планшетів із програмою ГРК Armor.

Крім того, інструктори фонду навчали 4000 військових.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button