Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23619 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Художниця із Запоріжжя Оксана Чілікіна написала серію робіт, в яких зобразила міських комунальників, котрі прибирають місто після обстрілів. Малюнки вона опублікувала в Facebook.

Художниця створює роботи на графічному планшеті.

«Я малюю на графічному планшеті, за допомогою нейромережі. Зараз я перебуваю в постійній міграції в Європі з дітьми і все, що в мене залишилося – це планшет. Мене надихають прості люди, які роблять добре свою справу, які залишилися в місті, незважаючи на постійні обстріли, та продовжують працювати», – розповідає Чілікіна.

Мисткиня планує організувати виставку робіт, але щодо місця проведення ведуться перемовини. Захід мав відбутися в Запоріжжі, але будинок, в якому знаходилася галерея художниці, розбомбили.

Також Чілікіна присвятила серію робіт працівникам ДСНС України. У такий спосіб вона підкреслює «наскільки важлива кожна людина своєю роботою, у кожного свій фронт і всі вони герої».

Російські війська останнім часом посилили обстріли Запоріжжя. Від початку повномасштабного вторгнення РФ до України, за даними місцевої влади, станом на кінець вересня Запоріжжя зазнало понад 20 ракетних обстрілів, які спричинили жертви серед населення та руйнування різних об’єктів міста.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button