Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23618 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

У Берліні дію квитка на громадський транспорт вартістю 29 євро продовжили до березня. Про це повідомляє The Mayor.

Так, субсидований місячний проїзний буде доступний до березня 2023 року. Згідно з офіційними заявами, місцева влада прийняла рішення про продовження, оскільки федеральний уряд Німеччини ще не визначився, що робити далі. Зокрема, уряд країни досі не погодив наступний квиток, який планують затвердити на рівні 49 євро.

26 вересня Берлін запустив квиток на громадський транспорт вартістю 29 євро — на заміну дев’ятиєвровому квитку, який діяв протягом літа в Німеччині. За тиждень було продано приблизно 30 тисяч таких абонементів.

29-євровий квиток поширюватиметься на всі види муніципального транспорту Берліна. Спочатку планувалося, що він діятиме з першого жовтня до кінця року.

Щоб скористатися такою знижкою на три місяці, треба підписатися на річний проїзний. При цьому за бажання з першого січня «підписку» можна скасувати.

Експеримент із дев’ятиєвровим квитком продемонстрував, що між міським транспортом і сполученням у регіонах Німеччини існує великий розрив. Багато віддалених поселень взагалі не мають доступу до громадського транспорту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button