Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Другого листопада у Черкасах маршрутка №4 зіткнулася з легковим автомобілем, вилетіла на тротуар і врізалася в магазин. Внаслідок аварії до лікарень потрапили 15 постраждалих, зокрема малі діти.

ДТП сталося на перехресті вулиці Пастерівська та бульвару Шевченка о дев’ятій ранку. За даними поліції, 52-річна водійка Chevrolet Aveo виїжджала на перехрестя на зелений сигнал світлофора, однак, повертаючи ліворуч, мала надати маршрутці перевагу в русі. Від зіткнення мікроавтобус винесло на тротуар, й він протаранив магазин. 

Поліція не уточнює, з якою швидкістю рухалася маршрутка, але з відео камер спостереження можна припустити, що ця швидкість була немалою.

Серед постраждалих — водійка легковика та троє її пасажирів, серед яких однорічний та трирічний хлопчики. Дітей доправили до лікарні з підозрою на закриту черепно-мозкову травму. У жінки — травма голови та розірване вухо, повідомляє Обласний центр екстреної медичної допомоги.

Постраждали також 46-річний водій маршрутки та десять пасажирів, серед яких 15-річна дівчина. У водія — перелом ребер і численні забої.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button