Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Irpin Reconstruction Summit

В Ірпені проводять опитування аби покращити транспортну галузь громади. На основі відповідей створять стратегію для розуміння транспортної ситуації та поведінкових звичок користувачів.

«Ми пропрацьовували анкету дуже детально. Люди, що користуються вело-,авто-, чи громадським транспортом матимуть змогу в опитуванні, перейти до потрібного розділу питань та проблематики в місті. Для нас важливі відповіді людей, які з стикаються тією чи іншою сферою», – розповів Тимофій Нагорний, представник проєктного офісу Bike City consulting.

Ірпінчан просять відповісти на запитання про комфорт публічного транспорту та пішохідних зон, зокрема, запитують про безпечність пішохідних преходів та відсутність перешкод на тротуарах, безпечність маршрутів для пішоходів, наявність тротуарів з пониженнями, доступність інформації про графік та рух громадського транспорту, комфортність розв’язки для водіїв приватного транспорту, наявність паркувальних місць та велодоріжок, наявність облаштованих зупинок тощо.

Проводить опитування проект з відновлення Ipin Reconstruction Summit за виконанням ТОВ  «Оресунд» та проєктної команди Bike City consulting.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button